20. Adam Lallana


#1

Her diskuteres spilleren Adam Lallana.

Mer informasjon: http://www.liverpool.no/spillerstall/adam-lallana/


#2


Dwight Yorke langer ut mot Lallana…


#3

“Lallana doesn’t score enough goals and he’s had chance after chance.”

Det er jo ikke som om han freser avgårde stygge løgner…


#4

Sant, men likevel er det det vel mange som mener at han har vært en av Englands beste så langt i turneringen.
Også en av de spillerne jeg har mest forhåpninger til neste sesong, for vist han kan vise det samme for oss som han gjorde for Soton så kommer han til å bli veldig viktig.


#5

Lallana er en god spiller. Det er han virkelig. Men for min del så blir dette en “vinn eller forsvinn” sesong for ham. Når han tar opp en plass som en av de mest offensive i laget, så er han også nødt til å produsere mer målpoeng selv, hvis ikke tar jeg heller inn en som kanskje ikke legger inn samme antall km pr kamp, men som heller scorer og gir assists.

Jeg liker Lallana, jeg gjør det. Han var vill i Southampton, men nå går han vel inn i sin tredje sesong i Liverpool, og han har ærlig talt knapt vært i nærheten av det nivået han viste der. Jobbing og løping er bra, men ikke bra nok.


#6

Helt enig, det har ikke vært i nærheten godt nok sluttprodukt fra han, så han har levert langt under hva han gjorde i southampton. Håper det forandrer seg nå til høsten, for han er virkelig en spiller jeg har sansen for, og han var en jeg ønsket meg lenge før han kom fra soton.

Vi får krysse fingrene og håpe på det beste :smiley:


#7


Merkelig hvor forskjellig spillere blir bedømt. Beardsley mener Lallana har vært outstanding , og minner om han selv som spiller.


#8

Denne gangen er jeg mer enig med Yorke enn med Beardsley, Lallana er for meg en “nesten” spiller, og jeg tror det blir med det.


#9

Var egentlig Lallana så fryktelig god i Southampton? Jeg kan ikke huske å ha blitt så voldsomt imponert, men skal ærlig innrømme at jeg ikke fulgte spesielt nøye med. Hva slags stats hadde han i sin siste sesong i Southampton?


#10

Adam Lallana 2013/2014:

<img src="/uploads/default/original/1X/09e0031a4b26f9f29b3590b3f197f2c583219beb.png" width=“688” height="240”>


#11

Takk. Ikke så fryktelig imponerende egentlig. Og egentlig ganske likt med det han har prestert i Liverpool.


#12

Jeg synes ikke det er så ille. 18 målpoeng på 42 kamper på en OM er bra det. Mye mer sluttprodukt på han i Southampton enn han har klart å levere for oss. Kom vel også på sesongens lag den sesongen.

Skulle gjerne sett at disse statistikk-sidene hadde hatt en stat som registrerte "hockey-assists” (3. sist på ballen), jeg tror Lallana hadde hatt mange der den sesongen og.


#13

Han hadde jo i følge tramsfermarkt noe sånn som 15 målpoeng forrige sesong. Dog på litt flere kamper(49). For en toveis midtbanespiller er det helt kurante tall, men som en OM/VV/HV, synes jeg det er for lite.

Samme problemet har vi sett for England i EM. Han kommer i mye riktige posisjoner, men failer i de avgjørende situasjonene. At han er 28 gir meg ikke så mye håp om utvikling heller.


#14

Enig. Lallana er en teknisk god spiller, men med Coutinho, Firmino har vi vel mange av samme type. Ingen av disse har rå fart og gjennombruddskraft, derfor veldig bra at Manè er kommet inn. Tror uansett Lallana blir en nyttig spiller med sin innsats og pressegenskaper.


#15

12.5 - Adam Lallana ran 12.5km in the match against Spurs, the most ground covered by any PL player in a game this season. Energy.

  • Opta

#17

Vel og bra at Lallana har løpskapasitet og bra på press, men sluttproduktet er fremdeles for dårlig.
Han spiller nesten alle kampene. Da bør han klare rundt 10 + 5.
Greier han det, så vil jeg si han har hatt en god sesong.


#18

Lallana, med ekstrem løpskapasitet og god teknikk, er en svært viktig spiller, men enig i at hans offensive involveringer må gi mer resultater. Om det skjer gjennom mål, assist, tredje sist eller luselønn (EDIT: her skulle det stå LURE LØP! Takk til autokorrigering! :grimacing::stuck_out_tongue:) som åpner for andre er jeg ikke så opptatt av, men han må bidra tydelig.
Jeg synes den Lallana vi så siste halvdel av fjorårssesongen er en meget god spiller og litt uengelsk.


#19

Lallana ran 13.1km vs Leicester, the most of any Premier League player this season.


#20

Lallana har stått fram som en av Liverpools beste spillere denne sesongen. Lallana passer perfekt inn i Klopp sitt 4-3-3 system. Med sin enorme løpskapasitet, vil jeg påstå at Lallana er Liverpools viktigste spiller.


#21

Lallana har virkelig vært god hittil denne sesongen. Jeg har alltid likt ham og det er veldig gøy at han nå lykkes skikkelig. Han har alltid bidratt med gode ideer, smarte pasninger og masse løping, men at han nå også får bedre uttelling gjør ham til en meget viktig spiller.