23. Emre Can


#746

ok, ser at det er mulig å se det på den måten.

Men det jeg ser er en tropp som er syltynn lengst fremme. Vi har i praksis 3 spillere til 3 posisjoner da vi ser at både Solanke og Ings er for svake.

Ox kan gjøre en jobb men har jo både vært skadet nå i det siste og måtte spille midtbane før det.

Fra 1.september hadde vi Coutinho, Gruijc og Sturridge i troppen. Fra 1.februar var alle disse borte og VVD hadde kommet til.

Totalt ble det litt for polarisert for min smak.


#747

Du har så rett. Ojo, Kent og andre unødvendige utlån også. Skal vi låne ut må vi ha muligheten til å kalle tilbake


#748

Alle er nok enige i det. Klopp og Salah også.


#749

Etterpåklokskap gir mange gode diskusjoner, men det er viktig å huske på at vi kun vet utfallet av det som faktisk er historien, mens alt annet er teorier og tanker. 3 spillere til 3 posisjoner er utvilsomt tynt, men 3 spillere til 3 posisjoner gir også en enorm mulighet til å bli samspilt. Det kan godt være at spiller nr 4 i denne posisjonen hadde ødelagt det fantastiske angrepet vårt ene og alene gjennom muligheten til rotering og mindre samspilte spillere.


#750

Mens alle spillerne takket supporterene for støtten gjennom sesongen etter kampen mot Brighton var Can heller i Tyskland. En utakknemlig liten jævel.

Få det bort.


#751

Har merket meg det. Ikke å se på en eneste kamp etter skaden.
Så vondt i ryggen at han ikke kan være på Anfield. Men reise til Tyskland går visst bra…
Skulk?


#752

Jeg har ikke sett bilder eller video der spillerne takker fansen for sesongen, men var de andre skadde spillerne med på den “takk-for-i-år-runden” etter kampen? Er ikke han i Tyskland for å få behandling ?


#753

Neppe skulk. Men når både arbeidsgiver og arbeidstaker vet at det er slutt, synes begge parter ofte at det er greit at arbeidstaker holder seg unna i oppsigelsestiden. Sikkert ikke ulikt i fotballen.


#754

Dårlig forhandlingsposisjon ovenfor ny arbeidsgiver å ha pådratt seg svært alvorlig ryggskade. Så alvorlig at du ikke kan overvære seseongavslutning og takke fansen og heller ikke støtte resten av laget i avgjørende CL-kamper. Dukker han opp i CL-finalen?


#756

Jeg tror Can er skadet. Men jeg tror også det har vært klart lenge at han skulle bort. Likevel viktig å holde det under radaren, i tilfelle Can kom til å bli klar og klubben kom til å trenge ham.

Overgangsvinduet i England åpner torsdag, men ikke før 1. juni på kontinentet. Likevel får ikke Can skiftet klubb før 30. juni, da kontrakten hans løper så lenge. Men når som helst blir det nok bekreftet at han har ny klubb.

…med mindre han er så skadet at det ødelegger for overgsngen hans. Han må jo passere medisinsk test før ny klubb går forsikret ham. Og uten forsikring vil ingen klubber ta sjansen. Can er mulugens i limbo.


#757

Selvsagt er Can skadet! Hvorfor i all verden skulle han ønske å simulere skade?
Hadde gutten vært frisk hadde han spilt finalen i CL og vært i VM troppen til Tyskland.

Å tro at han ikke er skadet blir for dumt.


#758

Nei, nei, nei! Ikke ødelegg for gode konspirasjonsteoretikere med sunn fornuft! :laughing:


#759

Hva har Van gjort galt? Han har holdt seg til kontrakten sin hele tiden, og da er det helt idioti og skjelle han ut fordi han er i Tyskland. Vi bør holde oss for gode til å komme med ukvemsord mot Can, det har han ikke fortjent.


#760

Har noen skjelt ham ut?


#761

Det var en bruker som kalte han en utakknemlig liten jævel, og det er vel å skjelle han ut eller komme med ukvemsord. Slik ser i det minste jeg på det.


#762

Ja, dette innlegget. Men et unntak, er det ikke?


#763

Nå er ikke jeg intressert å kverrulere med deg her inne, jeg vil spare brukerne for slikt nonsens.


#764

Emre Can er på treningsleiren i Marbella ryktes det.


#765

Flott! Dette ser lovende ut.
Stiller han på Marbella tar jrg tilbake mine «undrende spørsmål om lojalitet»…
Satser på Can i bakhånd den 26.5


#766

Strålende nyheter. Vinner vi CL med han og det blir parade gjennom Liverpool blir det nok tøft å dra.