23. Emre Can


#763

Nå er ikke jeg intressert å kverrulere med deg her inne, jeg vil spare brukerne for slikt nonsens.


#764

Emre Can er på treningsleiren i Marbella ryktes det.


#765

Flott! Dette ser lovende ut.
Stiller han på Marbella tar jrg tilbake mine «undrende spørsmål om lojalitet»…
Satser på Can i bakhånd den 26.5


#766

Strålende nyheter. Vinner vi CL med han og det blir parade gjennom Liverpool blir det nok tøft å dra.


#767

Siden can er med på treningsleiren nå, og kanskje er aktuell for cl-troppen, så er det en god sjanse for at han kanskje var i Tyskland med tillatelse. Kanskje lege, eller noe. Alltid lurt å vente litt før det brennes løs, og der spilleren kalles det ene eller det andre.


#768

Enig. Men man blir aldri populær blant supporterne når man ikke skriver ny kontrakt med oss. I alle fall nå når vi har slik suksess i tillegg. Da vil spillere fort få ufortjent ris.


#769

Hadde vært gøy om det hele ender med at can signerer ny kontrakt med oss. Alle piler peker oppover nå, så meste ser jo bra ut


#770

Ser ut som Emre can rekker finalen. Gode nyheter selv om han sikkert ikke er i kampform.


#771

Ja han kan nok komme til å sitte på benken, men får nok max noen minutter på slutten om nødvendig. Ikke beste kampen å hives innpå til etter et langt skadeavbrekk:slight_smile:


#772

Regner jeg også med. Men er bra å ha alternativer om skade skulle oppstå på midtbanen.


#773

Jepp, nå har vi kanskje lallana og can som backup på midten, det er bedre enn hva det har vært på en stund


#774

Emre Can desperat etter å ta del i finalen i CL, han burde vært like ivrig etter å signere en ny kontrakt med Liverpool som han etter å få spilletid i finalen.


#775

Han er nok halvveis i juve, nå som han har vært skadet har han hatt god anledning til å bestemme seg for ny kontrakt med liverpool om dette er aktuelt. Så når ikke det har skjedd nå betyr det nok at neste steg er juve.
Alle spillere er nok gira på å delta i en CL-finale, enten de er påvei ut av klubben eller ikke, så Can vil nok like å gi seg i klubben på den måte. Synd han nok ikke blir med videre på project klopp for ting ser veldig bra ut for oss nå.


#776

Vet ikke om jeg noen ganger har fått 17 likes før… Glad for å se at de kommer på et innlegg som dette.


#777

Merkelig livsprioritering??
Du kan jobbe for Liverpool og tjene svært godt, men velger Juventus??
Lykke til Can. Jeg ble aldri klok på deg og ditt spill, men har ikke mye negativt å si.
Trekker frem saksesparket ditt i fjor (Lucas assist) som ditt høydepunkt fra den røde karriæren.

Lykke til!
YNWA


#778

Har alltid trodd at dette handler om spilletid.
Det blir jo heller ikke enklere med Keita og Fabinho ++ til høsten.
Men synes det er litt rart at liverpool ikke solgte i fjor.


#779

Jeg beundrer Can for hans lojalitet til klubben, og at han alltid ga alt for Liverpool. Det var aldri klaging eller sutring fra Can sin side, men han ønsket noe nytt og ville søke lykken i en ny liga og et nytt land, fair enough. Can er en flott person, og en spillertype jeg liker. Håper han lykkes i Juventus.


#780

Det handler om erstattere også. Vi vet nå at vi jobbet for å signere Fabinho allerede forrige sommer, og har opprettholdt kontakten hele veien fram til vi signerte han tidligere i uka. Et Can-salg hadde vært mye mer naturlig dersom vi hadde landet Fabinho forrige sommer. Om Klopp var trygg på at Fabinho ville komme nå så vurderte de det nok til at det var lite hensiktsmessig å signere enda en ny midtbanespiller når både Keita og Fabinho ville bli klare neste sommer - samt at Ox var signert.


#781

Tror Emre Can er én av de mest profesjonelle spillerne jeg noensinne har sett. At han ikke ville signere ny kontrakt har han jo sin fulle rett til og han har nok nevnt det for ledelsen også. Ingen klaging og sutring i media og gav alltid sitt beste på banen. Jeg synes det er fryktelig synd at han ikke vil mer, men han har overholdt kontrakten sin og det må jeg bare respektere.


#782

Enig, meget profesjonell type.

Skal heller ikke se bort i fra at Klopp har fortalt ham hvilke spillere han ser etter, heller.

Så vil jeg tro spilletid, sydligere breddegrader (bedre for en skjør kropp) og kanskje et miljøskifte er faktorer han har vurdert.