66. Trent Alexander-Arnold


#1

Unggutten som klarte seg godt i Premier League-debuten, på bortebane mot ingen ringere enn vår erkerival Manchester United, fortjener sin egen tråd.

For en kort bio:

http://www.liverpoolfc.com/team/academy/player/trent-alexander-arnold

På klubbens offisielle hjemmeside står faktisk Alexander-Arnold fortsatt oppført som akademispiller, kategorisert som midtbanespiller.

For oss som er opptatt av snodige kuriosteter er det verdt å merke seg at denne mannen har to opprinnelige fornavn som etternavn og et opprinnelig etternavn som fornavn, sånn for å gjøre forvirringen komplett!


#2

Med unntak av et par situasjoner hvor han virket overtent så klarte Alexander-Arnold seg overraskende bra i går kveld. Han virker som en rolig og smart type med fart og vilje.


#3

#4

#5

Et stort talent, med et godt fotballhode og tydeligvis psyke som klarer slike kamper, og da går det meste. En å satse på!!


#6

Bra innhopp av Trent i dag. Håper han og Woodburn får et par-tre sjanser til i innspurten, de har aldeles ikke gjort seg bort i førstelaget.


#7

Som sagt, TAA er potensielt en virkelig topp back!


#8

TAA presenterte på høgt nivå i dag. Eg var skeptisk når han kom inn, men han leverte. TAA medførte positiv utvikling i kampbilete når han kom inn


#10

Er det ikke back han er?


#12

Gerrard debuterte også som høyreback…

TAA spiller midtbane på U23 mener jeg. Regnes som et megatalent som kan spille nesten hvor som helst. Vi får se hvor han ender opp.


#13

Trent var såpass god som 16-17-åring at han ofte ble brukt der man trengte han på U18-laget (mest som høyreback, men spilte også en del som høyreving og sentralt på midtbanen). Denne sesongen har han stort sett vært fast på U23-laget når han ikke har vært involvert med førstelaget, hovedsaklig som høyreback, men har også blitt brukt litt på høyrevingen.


#14

Ok, anvendelig, men primært høyre back.


#15

La oss se. Kanté var ving. Hamann var vingback. Lucas var offensiv midtbanespiller. Carragher var back og DM. Hummels var DM. Desailly var stopper og midtbanespiller avhengig av om han spilte på klubb- eller landslag.


#16

Og Molina var spiss:)


#17

Carragher var målfarlig spiss når han var ung


#18

TAA kan bli mye. Han har flere ferdigheter som foreløpig gjør han interessant i flere posisjoner. Det er helt vanlig å plassere de yngste emnene på backposisjon, i periferien.


#19

… og Torres var keeper og Skrtel var spiss - og hockeyspiller.

Edit:

Og, og, og… æsj.


#20

Var han det?


#21

Jepp. Jamie carragher var spiss og toppskårer når han begynte fotballkarrieren. Har sett intervjuet da han sier det selv. Står faktisk på wiki-siden og


#22

Ja du må gjerne ramse opp, men dette handler vel om Trent Alexander-Arnold… og han regnes pt som høyreback, dernest som midtstopper og som sentral midtbane.
Og vil du krangle på det får du ta det med LFC.