Edvard Tagseth


#1

Norske Edvard Tagseth er jo i U-18 troppen til Liverpool og har selveste Steven Gerrard som trener. Han imponerer stort og under her er en video av noe av det han viste i en kamp mot Blackburn nylig.

I kveld skal han spille for U-19 mot Sevilla, og spiller blant annet med Ben Woodburn på midten.

Utrolig spennende å følge “Eddie” framover. Jeg tror han har en veldig lys fremtid i den røde trøya.


#2

Gerrard also explained to the Liverpool Echo that “you don’t have to coach Eddie much, he does the majority of the stuff right,” labelling him “the role model for everybody else to follow.”


#3

Denne karen har spesielle evner, når han vokser til og får mer styrke blir han en skikkelig midtbaneterrier!
En slik trenger vi!!


#4

Gidd å se denne videoen. Dette er ikke et sammendrag fra karrieren hans, eller en skrytevideo. Dette er klipp fra en kamp mot Blackburn i hans debut hjemme for Liverpool. Selv kommentatoren sliter med å følge med…!
Den nye Gerrard? Håper det, selvom det er langt dit, så minner han mye om Steven som ung…

Enjoy!

YNWA


#5

Ikke noe å si på talentet til den gutten i alle fall. Blir spennende å se om han greier å fortsette fremgangen og ikke stagnerer slik mange andre unge talenter har gjort opp gjennom tidene.
Heldigvis er han vel så vidt jeg vet LFC fan, og får spille for Gerrard nå, og ha hans trøye, så slik sett har han nok all inspirasjon han trenger.


#6

Samme video er presentert ca 25 cm lenger opp.


#7

Haha! Ser det nå😂


#8

Store ord fra sjefen sjøl.


#9

#10

Spennende å så se om han kan få førstelagsspill iløpet av 1-2 års tid, men er vel trangt om plassen i hans posisjoner


#11

#13

Noen som vet hvordan det går med Eddie om dagen. Før Norge U 19 runden var han på kommet seg opp til u23 og satt på benken når laget tapte for arsenal. Det samme var situasjonen når U23 tapte for derby forrige helg. Denne helgen kan jeg ikke finne han hverken for U18 eller U23. Er det ny skade?


#14

Da svarte vel den saken seg selv i form av at han fikk de siste 20 mot Everton. Så ut som en grei prestasjon og kunne attpåtil satt en bakerst i nettet da han var spillbar foran kassa uten å få ballen. Blir spennende å følge fremover.


#15

Adressa har en artikkel bak betalingsmur med ingressen Rosenborg-trener Eirik Horneland sier «RBK er informert» om situasjonen til Liverpool-talentet Edvard Sandvik Tagseth (18).

Er det snakk om utlån?


#16

Han har ikke fått tilbud om ny kontrakt ennå. Kan gå gratis til sommeren.


#17

Ikke blitt tilbud eller ikke kommet til enighet enda?

Hvis første så er det synd da det hadde vært morro med en nordmann som tok nivået og spilte seg inn på førstelaget.


#18

Ikke skrevet kontrakt står det i Adressa. Så kan tolkes som at det kan være kontakt og tilbud, men at det ikke foreløpig er enighet.


#19

Husker han fikk enormt med skryt når Gerrard var ansvarlig, så jeg synes det er rart hvis han ikke har blitt tilbudt kontrakt videre.


#20

Ble også plukket ut blant de 60 mest talentfulle i sin årgang av The Guardian i vinter, så tenker det ordner seg :sunglasses: Han vil ha forsikringer på det sportslige før han forplikter seg, logisk nok.


#21

Det norske talentet vil til en klubb som prioriterer mer teknikktrening og forlater Liverpool til sommeren.